Termeni de utilizare

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Posters 24 (puzzle24.ro)


Site-ul Posters 24 (puzzle24.ro) este operat de societatea Posters 24 cu sediul in Velingrad, Gotse Delchev 30, Pazardjik, Bulgaria inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 205237197. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Posters 24 (puzzle24.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Posters 24 (puzzle24.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

Administratorul Posters 24 (puzzle24.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Posters 24 (puzzle24.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Posters 24 (puzzle24.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Posters 24 (puzzle24.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Posters 24 (puzzle24.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Posters 24 (puzzle24.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Garantia produselor

Clientii au la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru eventuale reclamatii. De aceea, este responsabilitatea clientului de a verifica produsele in acest interval de timp. Daca produsul are o defectiune vizibila, se accepta returnarea si inlocuirea produsului, costurile de livrare fiind suportate de Posters 24.
Aceste reclamatii vor fi luate in considerare doar inainte de prepararea si aplicarea adezivului pe spatele fototapetului. Aceasta garantie nu afecteaza pentru lipsa de conformitate sau vicii ascunse stabilite de legislatia romana
Compozitia materialelor si a cernelurilor nu poate fi o sursa pentru reclamatii, intrucat clientul se considera ca a luat la cunostinta si s-a informat despre aceste detalii ale produsului, cand a luat decizia cumpararii. In acest sens este pusa la dispozitia clientului pagina "certificat de calitate", precum si informatiile din pagina de produs.
Nu oferim garantie pentru folosirea necorespunzatoare a produselor, de aceea va rugam sa va informati asupra instructiunilor de utilizare a acestora; aceste instructiuni le gasiti si in pagina noastra de Intrebari frecvente, precum si inserate in coletul d- voastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email sales@puzzle24.ro